Program

Det nye deltakerkonseptet for festivalen høres kanskje litt tørt og vel konstruktivt ut for rutinerte Karlsøyfestivalgjester. Vi har selvfølgelig ikke glømt sjølve FESTEN på Karlsøyfestivalen. Etter to år med koronabegrensninger så er vi rimelig sikre på at det ikke bare er Karlsøyfestivalforeninga som er klar for et sjøslag av en festival på drømmens øy. 

På årets festival er det DU som er programmet, som vil si at vi åpner for at alle som vil komme og delta er velkommen til å GJØRE DET SJØL så lenge det er innenfor festivalens manifest. Festivalen har teknisk utstyr og deltakere som kan bistå med konsertavikling, installasjoner, strøm og andre behov. Ta kontakt med teknisk gruppe hvis du har spørsmål.

Som regel så pleier stemninga å bygge seg opp dag for dag fram mot selve festivalhelga, som etter alle solemerker blir en helg for historiebøkene med blant annet roots reggae fra Manna og ekte nordnorsk punk fra Anti Social Rejects. Vi legger også opp til konserter inne og ute i diverse former og arrangementer som quiz og filmvisninger på kveldene. Også slipper vi flere overraskelser utover våren og sommeren.

Kia danser
Deltakere danser på festivalplassen

Programinnslag på Karlsøyfestivalen 2022