Program

Det nye deltakerkonseptet for festivalen er en kombinasjon av at folk selv kan bidra med ulike kunstneriske og kulturelle innslag i tillegg til det som er programmert fra festivalens side. Her er noe av det du kan forvente deg på Karlsøyfestivalen 2022.
Dette skjer på Karlsøyfestivalen 2022

Busser og ferger til Karlsøyfestivalen

Busser og ferger til Karlsøyfestivalen

Her kommer en oversikt over busser til og fra Tromsø og fergene til og fra Karlsøya i festivalhelga. Karlsøyfestivalen har…

På årets festival er det DU som er programmet, som vil si at vi åpner for at alle som vil komme og delta er velkommen til å GJØRE DET SJØL så lenge det er innenfor festivalens manifest. Festivalen har teknisk utstyr og deltakere som kan bistå med konsertavikling, installasjoner, strøm og andre behov. Ta kontakt med teknisk gruppe hvis du har spørsmål.

Som regel så pleier stemninga å bygge seg opp dag for dag fram mot selve festivalhelga, som etter alle solemerker blir en helg for historiebøkene med blant annet roots reggae fra Manna og ekte nordnorsk punk fra Anti Social Rejects. Vi legger også opp til konserter inne og ute i diverse former og arrangementer som quiz og filmvisninger på kveldene. Også slipper vi flere overraskelser utover våren og sommeren.

Kia danser
Deltakere danser på festivalplassen