Praktisk info

Karlsøya er en vakker og frodig øy i Nord-Troms, som byr på fantastiske naturopplevelser og eventyr. Med tanke på at øya ligger akkurat på 70 grader nord så kan det være lurt å planlegge turen litt i forkant. Her er noen tips til hvordan du kan leve ha en behagelig festivalopplevelse på Karlsøya.

Deltakerpass / Billetter

Alle må kjøpe deltakerpass for å være deltaker på festivalen. Passet koster 500 kr hele festivalen og inkluderer enkel frokost og middag så lenge du er på øya. Det vil si at man kan komme lørdagen før festivaluka og være helt til tirsdag i uka etter. Man kan kjøpe deltakerpass på vår nettside (link) eller i inngangen når man kommer til øya. Når man kjøper pass så må man registere kontaktinformasjon og hva du vil bidra med på festivalen.

Roastfish&Cornbread

Transport / Reise

Rutebussen (hverdager) fra Tromsø 16.35 som korrespondedrer med ferge 18.20. På hverdager kan man ta ferga 07.20, som korresponderer med buss til Tromsø og flyplassen. 

Camping

Det er fri camping på øya så nå har du muligehten til å kombinere fantastisk naturopplevelser med festivalliv. Vi har også en “offisiell” festivalcamp i tillegg til en barnevennelig og rusfri familiecamp. Det er mulig å ta med bobil, men vi vil anbefale å sette igjen bilen på Hansnes fergekai og ta med telt og ryggsekk på ferga.