Karlsøyfestivalen

Karlsøyfestivalen Digital

Tilbake til nyheter

Karlsøyfestivalen - En annerledes opplevelse

Karlsøyfestivalen 2021 vil være en annerledes opplevelse. For det første så er det også i år en digital festival. Selv om vi gleder oss med at landet sakte men sikkert åpnes, og at vi endelig kan møtes igjen så er det fortsatt viktig å ivareta godt smittevern. Slik de gjeldende retningslinjene er, så ser vi at vi kun har kapasitet til 200 stykker på festivalplassen i år. Smittevern i kombinasjon med de gode erfaringene fra digital formidling i 2020, gjør at vi i år satser på å samle 200 stykker på selve festivalplassen, mens vi lager en digital festival for å skape motstand og glede for folk rundt omkring.

Det betyr at publikumsopplevelsene vil være hjemme i stua og sammen med venner. For deg som ønsker å få med deg det flotte programmet vårt som publikum anbefaler vi å koble hjemmesiden vår opp på den største skjermen du har, sammen med de beste høyttalerne du har.

Men for at vi skal klare dette innholdet så trenger vi hjelp. Det betyr at vi inviterer inntil 200 personer til å komme ut til Karlsøya for å være med på å lage innholdet til den digitale festivalen.

Hovedoppgaven til de som kommer til Karlsøya vil være todelt. Den ene delen handler om å lage innholdet som skal sendes digitalt. Vi har et teknisk kru som har det overordnede ansvaret for den tekniske gjennomføringen. Men i tillegg til disse trenger vi å rigge utstyr, rydde og pynte slik at det ser bra ut på film, transport av artister og mye annet av praktisk art.

Det andre handler om at når vi samles 200 stykker så må vi også ta vare på hverandre og sørge for at denne opplevelsen blir helt fantastisk og et minne for livet. Dette innebærer å lage mat, hente ved, lage bål, vaske, rydde, ta vare på hverandre, passe på smittevern og mye, mye mer.

Digital konsert med One Family på festivalen i fjorVi inviterer derfor dere til å være med på å lage Karlsøyfestivalen sammen med oss som deltakere. Dette er noe annet enn publikum.

Som publikum forventer man at det er noen som har organisert alt, at man kan kjøpe mat når man er sulten, drikke når man er tørst og ellers at alt er tilrettelagt slik at man kan slappe av og kose seg.

Som deltaker så er man med på å lage både innholdet, som formidles til publikum digitalt, og den gode stemningen blant de som er tilstede.

For å få det til å gå rundt så arrangerer vi dette som et spleiselag. Alle som deltar betaler minimum 600 kroner eller 1000 kroner for en familie med to voksne. For dette får man være med, frokost i forbindelse med planlegging av oppgaver på formiddagen og en enkel gryte / suppe i løpet av dagen. Middag kan man enten ordne seg selv eller kjøpe i tillegg.


Konsensusmøte med deltakere

Dette betyr at for de av dere som gjerne vil på festival for å se den eller den artisten. Så er ikke Karlsøyfestivalen det rette i år. Men for dere som vil være med på å lage en god opplevelse for de som følger festivalen hjemmefra, og de som er tilstede, så er dette en unik mulighet for en annerledes opplevelse, som vi skaper sammen.