Konsert på UFFA

  Fredag 7 august
  Jørgen Dretvik 20.10
  Kommunalt svømmeannlegg 21.15

  JØRGEN DRETVIK:
  Jørgen Dretvik spiller en blanding av visesang og pønk med shamanistiske elementer. Musikken er naken, rå, nedstrippa og akustisk med kun gitar og vokal. Tekstene, som fremføres i trøndersk språkdrakt, handler om å gå ned i dypet av seg selv og konfrontere det man møter på godt og vondt. Ved siden av tekstene tar musikken også i bruk vokallyder utenfor språksystemet, i form av atmosfærisk strupesang, primalskrik og spontan tungetale som gir utenomjordiske dimensjoner til utrykket.

  To singler / videoer, samt debutalbumet «Intærn Revolusjon (2018)» er ute på alle digitale plattformer og etter to år med massiv turnering landet rundt, samt en europaturne i 2019, er første halvdel av 2020 blitt brukt til å spille inn plate nr 2 som kommer ut i løpet av året.
  Gjør deg klar for en unik musikkopplevelse hvor du tas med inn til kjernen av det å være menneske, gjennom alle følelsesregistrene vi har å spille på og ut med det sårbare, det nære og det som er ekte

  KOMMUNALT SVØMMEANLEGG:
  Romcore? Spontankomponert postpønk på steroider?Superimpralin? Hva man nå skal kalle det kan Kommunalt svømmeanlegg by på høyt trøkk og uforutsigbar energi, med dundrende trommer, jamrende gitar og brummende ståbass.

  Bandet kommer fra Trondheim og de har holdt på siden 2013. De produserer fritt improvisert spetakkel som de selv beskriver som lyden av en Volkswagen som brenner.

  Musikere:
  Tor-Martin Iversen – Gitar
  Erik Heli – Trommer
  Tore Meisfjord – Kontrabass

  De som er tilstede på UFFA får også med seg bonuskonsert med:

  DICKPOWERS AND THE HOMELESS MEN:
  En konsertopplevelse utenom det vanlige – med Dick Powers & The Homeless Men – One night only!

  Dick Powers & The Homeless Men er tilbake på veien! Fra sol, varme og Jack Daniels nede i Mississippi – til regn, is og trønderkaffe, drar bandet med seg et variert repertoar med både gammelt og nytt materiale når de inntar UFFA fredag 7. august!

  Denne kvelden skal vi bli bedre kjent med Dick Powers og hans band «The Homeless Men». De er en gjeng rockere som vil leve det glade liv med god musikk, fred og kjærlighet. De spiller egenskrevet rockemusikk med inspirasjon fra det glade seksti- og syttitall.

  Og for alle som skal gå på konsert på UFFA ber lokale arrangører om at alle forholder seg til retningslinjene for offentlige arrangement. Ikke kom om du har symptomer, bruk antibac og hold 1 meters avstand, også i mosh-piten!