Meld deg som frivillig

Nå kan du registrere deg som frivillig på Karlsøyfestivalen 2019. Som frivillig vil du få en unik festivalopplevelse ved å være med å skape festivalen. Frivillige får gratis inngang på festivalen mot å jobbe ca 8 timer en dag under festivalen.

[pdb_signup]

Karlsøyfestivalen er avhengig av frivillig innsats. Vi ønsker å ta godt vare på våre frivillige og får ofte tilbakemelding på at det å være frivillig er en av de triveligste måtene å oppleve festivalen på. Som frivillig er du med på å skape festivalen. Og det er uten tvil dere frivillige som gjør det mulig å invitere til festival på en øy med noen titalls fastboende.

Det er også ofte de frivillige som møter de andre gjestene og sånn sett blir festivalens ansikt utad. Det er derfor viktig at du som frivillig er positiv og hyggelig, og representerer de verdiene Karlsøyfestivalen ønsker å formidle til våre gjester. Hvis du er usikker på hva disse verdiene er, kan du lese festivalens manifest på forsiden.

I tillegg til at du som frivillig har konkrete vakter du jobber, håper vi også at du føler deg som en del av den store Karlsøyfestivalarrangørfamilien. Det er vårt ansvar å se til at alle som kommer på festivalen har det bra. Det betyr at vi må være snille og hjelpsomme med hverandre og øvrige gjester gjennom hele festivalen, og ikke bare når vi er på vakt.

For å registrere deg som frivillig må du fylle ut skjemaet du finner på lenka under. Dersom du har erfaring du tror kan være nyttig, eller noe spesielt du kan og ønsker å bidra med, kan du skrive dette i feltet for «Andre ting du vil nevne».

For å være frivillig må man være over  18 år.

Hvis man er under 18 år kan man være frivillig sammen med foreldre, les mere under frivilligbarn.

Her kan du se bilder av livet som frivillig