FESTIVALHELG

  Da er endelig sommerens høydepunkt festivalhelga på Karlsøyfestivalen her. På grunn av situasjonen med Korona så kan vi jo ikke møtes på Karlsøya sånn som vi pleier. Og Karlsøyfestivalen er derfor en heldigital festival.

  Det vil si det vil være mulig å få med seg liveopplevelser i Oslo på Blitz, på Uffa og Svartamon i Trondheim og på Bastard i Tromsø. Avhengig av tekniske og praktiske muligheter de ulike stedene vil man kunne følge resten av festivalprogrammet på storskjerm.

  For oss andre så må vi følge festivalen på skjerm. Den sendes til hjemmesiden, festivalens facebookside og youtube kanal.

  Man kan se den rett i mobil eller på pc. Men vi vil anbefale dere å koble til høytalere og TV eller annen større skjerm. Dersom man har smart TV kan man gå rett til hjemmesiden vår på den. Dersom du har Chromecast eller en Apple TV-boks så du kan bruke mobilen som fjernkontroll og streame rett fra nett. Hvis du er litt mer av den gamle skolen så funker en god gammaldags HDMI-kabel fra datamaskin til TV veldig godt. Dersom du skal følge festivalen på mobil eller pc og ikke har mulighet til å koble til høytalere eller større skjerm, så anbefaler vi at du bruker hodetelefoner for å få best mulig lydopplevelse fra konsertene.

  Dersom dere har mulighet til det med tanke på smittevern så er det jo også hyggelig å følge festivalen sammen gode venner dere ellers ville dratt på festivalen sammen med.

  PROGRAM

  Fredag 7. august

  15.00 dagsending for barn og unge (i alle aldre) med naturvandring, barnekunstutstilling og masse annet fint fra Karlsøy i Troms.

  18.00 musikalsk oppdatering på situasjonen i Chiapas, Mexico med reggaeartisten Manik B, som tidligere har gjesta Karlsøyfestivalen.

  19.30 Jamkonsert med festivalbandet One Family

  20.10 Jørgen Dretvik (Live på UFFA)

  20.30 Social Waste (Hip Hop fra Hellas)

  21.15 Kommunalt svømmeanlegg (Live på UFFA)

  21.45 FRVLDZ & Sysselmann (fra en urgammel silo i Drammen)

  22.45 MOE

  23.00 Mr. Orkester

  23.00 Festivalkarusell

  Lørdag 8. august

  12.00 Hellas.Europeisk mottaksland for flyktninger – fra Syriza til høyrepopulisme

  15.00 Hovedseminar: Opprør i Nord

  19.00 Bydyra (Blitz)

  19.30 S.O.S FREEDOM FUTURE» av CROTONICX vs SKOGENS ROP (Svartlamon)

  20.30: Daniels Firo (Svartlamon)

  21.30 Skada Vara (Bastard Bar)

  22.15 Dromedar (Blitz)

  23.00 Karlsøy Prestegård (Karlsøya)

  00.00 Manik B (Chiapas, MX)

  00.30 Roastfish and Cornbread Soundsystem (Blitz)