Deltakergruppene

Karlsøyfestivalen har alltid vært en festival for folk som vil bidra og delta. Nå skal vi rendyrke de kollektive elementene enda mer og fokusere på organisering av grupper og aktiviteter for deltakere. 

Vi ønsker å skape en levende møteplass der engasjerte folk og aktivister kan lære, leke og skape sammen i løpet av uka. Vi skal være arena der det er mulig å realisere seg selv og sitt uttrykk sammen med de andre deltakerne. 

ALLE er deltakere og betaler én pris (500 kr) for hele uka som inkluderer enkel frokost og middag i tillegg til alle aktiviteter, konserter og andre opplevelser.


Inngangen til festivalen

Vertskap

Få alle som kommer til øya til å føle seg velkommen! Ved porten, på kontoret og rundt omkring. I denne gruppa er du med å gir info om fergeruter eller sjenkeregler, tar vare på deltakerne på ulikt vis og ordner klart til frokostene og allmøtene. 

Du kan i denne gruppa også bli brukt som potet, så om er klar for litt av hvert – velkommen i gruppa!

Programgruppa

Ønsker du å bidra med eller være med å tilrettelegge for program? Kanskje spiller du i et band, har et kunstverk du har lyst å skape eller kanskje er det noe du har lyst å lære bort eller snakke om som er i tråd med Karlsøyfestivalens tema? Bli med å lage et meningsfylt program for alle på festivalen!

Kjøkken og servering

I kjøkken- og serveringsgruppa tilbereder vi god mat sammen med dyktige folk av de beste råvarene som finnes. I denne gruppa sanker vi også av de gode vekstene som finnes på øya. Og dette skal bli mat både til fellesmåltidene og til salg. I tillegg må noen selge mat på kvelden de timene salget varer.

Unger Foto: Succa

Barnegruppa

Vil du være med å lage artige dager for barn, med matlaging, aktiviteter og gøyale ting som skjer? I denne gruppa kan du få være kreativ, sette farge og mønstre på området sammen med barna, male billetter og gjøre masse annet moro

Gammel og ung tekniker

Teknisk

Lyser du opp når du hører ting som XLR, CAT-6 og HDMI så er dette gruppa for deg. Teknisk gruppe er ansvarlig for lyd, lys og nett på festivalplassen og resten av øya. Har du lyst å henge med Kimba og Rune og arrangere konserter på Zapatista bar, Lillescena og Storscena? Da er dette gruppa for deg!

Vaktmester og praktisk

Vi må lage plasser for å ha ly for regnet, for å sette opp lavvoer som folk kan sove i og hente trær som skal bli ved til bålene.

Om du liker å bygge, fikse og være praktisk, du liker å være ute og jobbe med henda og kroppen – så bli med i denne gruppa!

Transport

En fin gruppe for deg som har bil, båt eller traktor, og liker og kjøre. Vi trenger hjelp til transport fra Tromsø til Karlsøya, i tillegg til transport av folk og gods på øya.

Miljø og renhold

I denne gruppa kan du være med å ordne så det blir gode omgivelser for oss alle. Festivalhuset trenger en vask en gang iblant. I tillegg trenger vi folk til å tenke på hvordan vi tar vare på naturen på øya. 

Har du ideer om hvordan vi kan tilrettelegge for at flest mulig er mest mulig miljøvennlig? Da blir vi glad for om du melder deg på denne gruppa.

Nils filmer på ferga

Markedsføring og informasjon

Vår rolle er å samle inn og spre informasjon om alt som skjer på festivalen. Fra tirsdag 2. august er det som regel program fra tidlig på formiddagen til langt på kveld. Da er det viktig at folk får riktig informasjon til riktig tid.

Innkvartering

Vær med rundt i Karlsøyas kule hjem og reie opp, rydde klart og ordne til artister og andre som skal bo i husan. De som innkvarterer har også brukt å møte overnattingsgjestene på ferga.

Også de som har de kule hjemmene og har lyst å åpne de for inviterte, kan melde seg inn i denne gruppa.

billettjenter

Velkommen i Vertskapsgruppa!

Vertskapsgruppa kan på mange måter kalles “hjernen” til festivalen.