Deltakergruppene

Karlsøyfestivalen har alltid vært en festival for folk som vil bidra og delta. Nå skal vi rendyrke de kollektive elementene enda mer og fokusere på organisering av grupper og aktiviteter for deltakere. 

Vi ønsker å skape en levende møteplass der engasjerte folk og aktivister kan lære, leke og skape sammen i løpet av uka. Vi skal være arena der det er mulig å realisere seg selv og sitt uttrykk sammen med de andre deltakerne. 

ALLE er deltakere og betaler én pris (600 kr) for hele uka som inkluderer enkel frokost og middag i tillegg til alle aktiviteter, konserter og andre opplevelser.


Kjøkken- og serveringsgruppa

I kjøkken- og serveringsgruppa tilbereder vi god mat sammen med dyktige folk av de beste råvarene som finnes. I denne gruppa sanker vi også av de gode vekstene som finnes på øya. Og dette skal bli mat både til fellesmåltidene og til salg. I tillegg må noen selge mat på kvelden de timene salget varer.

Barne- og ungdomsgruppa

Vil du være med å lage artige dager for barn, med matlaging, aktiviteter og gøyale ting som skjer? I denne gruppa kan du få være kreativ, sette farge og mønstre på området sammen med barna, male billetter og gjøre masse annet moro

Vaktmester- og praktisk gruppe

Vi må lage plasser for å ha ly for regnet, for å sette opp lavvoer som folk kan sove i og hente trær som skal bli ved til bålene.

Om du liker å bygge, fikse og være praktisk, du liker å være ute og jobbe med henda og kroppen – så bli med i denne gruppa!

Karlsøya. Foto: Grete Hoel

Miljø- og renholdsgruppa

I denne gruppa kan du være med å ordne så det blir gode omgivelser for oss alle. Festivalhuset trenger en vask en gang iblant. I tillegg trenger vi folk til å tenke på hvordan vi tar vare på naturen på øya. 

Har du ideer om hvordan vi kan tilrettelegge for at flest mulig er mest mulig miljøvennlig? Da blir vi glad for om du melder deg på denne gruppa.

Markedsføring- og dokumentasjonsgruppa

På festivalen så er vår oppgave å dokumentere alt som skjer med bilder og video. Vi lager en plan sammen for hvem som dekker hva på daglige “redaksjonsmøter” etter frokosten. Så kan man komme innom og dumpe fra kamera eller mobil i løpet av dagen. 

Vertskapsgruppa

Få alle som kommer til øya til å føle seg velkommen! Ved porten, på kontoret og rundt omkring. I denne gruppa er du med å gir info om fergeruter eller sjenkeregler, tar vare på deltakerne på ulikt vis og ordner klart til frokostene og allmøtene. 

Du kan i denne gruppa også bli brukt som potet, så om er klar for litt av hvert – velkommen i gruppa!

Program og teknisk gruppe

Lyser du opp når du hører ting som XLR, CAT-6 og HDMI så er dette gruppa for deg. Teknisk gruppe er ansvarlig for lyd, lys og nett på festivalplassen og resten av øya. Har du lyst å henge med Kimba og Rune og arrangere konserter på Zapatista bar, Lillescena og Storscena? Da er dette gruppa for deg!