Karlsøyfestivalen

Karlsøyfestivalen Digital

Tilbake til programmet

Støy!

Støy! er et kunstprosjekt og samarbeidsprosjekt mellom en rekke lokale kunstnere og kunstnere fra inn og utland.

Bio

Støy! er et kunstprosjekt og samarbeidsprosjekt mellom en rekke lokale kunstnere og kunstnere fra inn og utland. Støy! er en løst sammensatt gruppe av kunstnere som arbeider med en rekke genre som graffiti, dansekunst, skulptur, performance med mere.

Vi jobber med en form for kunst jam, med tolkninger av land art og stiller i år ut også på Galleri Carlsø, Karlsøya og regionens eneste helårs galleri. Utstillingen her vil vise til arbeider fra kunstnerne som arbeider i det offentlige rom, pluss arbeider fra lokale kunstere. I tillegg åpner vi en Postkortutstilling med 17 bidragsytere og over 30 motiver som vil være til salgs til det er utsolgt.

Støy! jobber med det relasjonelle på alle nivåer og prosjektet forholder seg aktivt til Karlsøyas historie og befolkning med nysgjerrighet og respekt.
Støy! er initiert av Anita Hillestad som er gruppas produsent, kurator og medutstiller.

Prosjektet Støy! kan beskrives som et urbant, land art og utstillingskonsept som tar opp i seg den tradisjonelle betydningen av land art og blander dette med urbane uttrykksformer som Streetart, graffiti og installasjoner.

Prosjektet åpnes med brask og bram på Galleri Carlsø 5. august med taler, servering og musikk før vi går ut sammen på en Art Walk der kunstnerne selv presenterer arbeidene sine. Det hele avsluttes med en fest.

Utstillere i 2021 er Joar Nango, Gabriel Johan Kvendseth, Maya Mi Samuelsen, Karen Gimle, Tindran Maire, Hanne S Nilsen, Synnvis Glinn Nordin, Berit Margrethe Pulsen Wind, Britt Maryann Carlsson, Lena Mikkelsen Nergård, Lea Joakim Svendby, André Enger Aas, Sofus Emil Vrebalovich, Linda- Katrine Asbjørnsdatter og Anita Hillestad.