Aktiviteter

På Karlsøyfestivalen skal det være like fint å jobbe som å danse, som det heter i sangen. Vi organiserer oss i grupper for å dele på arbeidet med festivalen, men målet med gruppene er å organisere aktiviteter for deltakerne. Aktivitetene strekker seg fra musikk- og kunstopplevelser via brennaktuelle politiske tema til barneaktiviteter, mat- og naturopplevelser.

Barnemakt

Masse aktiviteter for barn og familier

Karlsøyfestivalen er festival for hele familien. Barnegruppa planlegger aktiviteter gjennom hele året så her er det bare å henge seg på. Hvert år så har barnegruppa et hovedprosjekt som ofte ender opp i en forestilling av og med barna.

Unger Foto: Succa

Gjør det sjøl!

Om noen har lyst å bidra og delta med noe som er utenfor vår “plan”, så kan det kalles for “Gjør det sjøl”. vurdere hvordan prosjektet er i tråd med manifestet. Og hvor mye ressurser prosjektet krever. Så presenterer du prosjektforslaget for programgruppa.

Barneaktiviteter med Jessica Kiil (2022)

Barne- og ungdomsmakt fortsetter i år! 

Mandag og tirsdag vil alle barn, ungdom og voksne som melder seg på barne- og ungdomsgruppa kunne skrive opp hva de ønsker å gjøre på festivalen. Tirsdag kveld skal vi sammen skape et kjempeartig program, så ideene og ønskene vi har skrevet opp kan bli til virkelighet! Ved å lage programmet på denne måten er også barn og ungdom med på den unike opplevelsen med å skape festivalen i fellesskap.