Om’playade for Fred og Arne

  Vil lage ESK, en Etter Skoletid KLUBB for Alle Aldre og alle farver. For alle som har mere tid enn kr. 

  Samha, Grevling, Tingeling eller Britt Marryan Carlsson som hun faktisk heter, er en av dem som kom til Karlsøya da det var Rainbow gathering i 1989. Øya har lenge vært et lite mikrokosmos som har fått impulser utenfra. og i 1994 da hun kom igjen til Øya husket de som husket henne, at hun ble kalt.. TingeLing. hun var en av dråpene som faktisk fant tilbake til den eventyrlige øya. 

  Hun var bestemt til å skape alternativ, og var stjernebevisst allerede 1. gang hun kom! Hun tegnet stjerner i sanden og så allerede da at et Stjerne’ting er som et slags folke’ting! I 1994  sto hun i sitt ønskemål OL94  og ville gi sin visjon til Olympic Aid. (Det var Same mora i Same’campen som reddet henne der. Med suppe og øre og tilogmed noen som ble med å gå i  stjerne ting) Så fikk historien en fortsettelse. Som bare hun kan fortelle om. 

  Hun har vært på festivalen mange år, og har forsøkt å få oss Stjernebevisste. Vil lage et Tingsted. en Cirkus arena. For det lekende menneske. Hvordan har vi det? Tar vi det?  Hvordan vil vi ha det i framtiden? 

  Egen Utvikling og Samarbeide. Er hennes svar. Uret og Ur’kalendern skaper orden i tid og rom. I Etter Skoletid Klubben. Framkaller vi oss selv og hverandre til de stjerner vi faktisk er. Vi Forfemmer oss! Hun gir manualer og maler og en minnestikke som virkelig kan brukes av Homo Ludens. Hun er opptatt av at vi som Nuller i Norden. Vi som vil noe anna en det bestående. Urfolks verdier skal bli rådende. La oss møtes på ting.  skape orden i caos. Få si sin mening og kjenne selvverd. 

  AktivitesHus og Landesteder for hele C’laget, for alle som har mere tid enn kr. Er hennes Ønske’mål. Vår Siida. I år kommer hun til Karlsøya, har åpning for OLi OOO og Etter Skoletid Klubben ESK med ulike aktiviteter.