Årets barneprogram!

  Vil du komme og lage verdens beste sommerferie sammen med barn og ungdom? Vil du være med å være kreativ, leke, skape morsomme aktiviteter og ha det gøy sammen med barn og ungdom? 

  I tråd med deltakerkonseptet vårt, så skal unger og ungdommer også i år få være med å skape programmet, sammen med de voksne som melder seg på barne-og ungdomsgruppa.

  Opplegget er dette: Mandag 29.07 og tirsdag 30.07 skriver alle opp hva de ønsker å gjøre på festivalen. Tirsdag kveld setter vi det opp som ukeplan. I fjor kom det masse gøye forslag som ble programmet vårt; bl.a. Zebs godteributikk, DJ Bo, vi gikk på tur og lagde pil og bue, vi lagde blåbærmilkshake, vi hadde teaterdans, bygde fuglekasser og masse annet gøy.  

  Noen av de tinga vi allerede har fått inn til barneprogrammet i år er: 

  T-skjorteworkshop, redesign og ullworkshop, Intergalactic Art School, turnworkshop, teaterworkshop,  yoga og stillhets-sessions for barn og unge. 

  Konserter: Pønk for kidza og Karlsøy Fredskor + alle de andre konsertene!

  På kveldene i helga vil det være barnekino inne på festivalhuset og aktiviteter i barnelavvoen.  

  Tirsdag til lørdag vil det være tre fellesmåltider for de som er med i barne og ungdomsgruppa. Karlsøyfestivalen er gratis for barn og ungdommer under 18 år, og det koster 600 kr for deltakerpass for voksne

  Meld deg på her: https://www.karlsoyfestivalen.no/kjop-deltakerpass/