The Intergalactic Art School 

    The Intergalactic Art School kommer til Karlsøyfestivalen i år!

    Den tilbyr deltakerne og være med og kunnskape og samskape kunstskapelser! 

    Det blir kurs og workshops i forskjellige materialer og teknikker, lokale og naturlige samt ullige, men også utenomjordiske og underjordiske og artificielle artistiske arktiske med f.eks akrylfarger & graff. I tillegg så samarbeider Intergalactic Art School med Karlsøyfestivalens vintage-hippie-klesworkshop, redical-print-workshopen,  Karlsøyfestival-community garden og alle andre som vil og kan være med oss. Bli med i vårt active-reasearch forskningsteam der vi alle utvikles og lærer oss sammen.

    Vi undersøker samtidskunsten ut fra ulike perspektiver og materialer, f.eks tid, plass og rom, historisk & lokalt i en progressiv satsning i tråd med festivalmanifestet! 


    Fasiliteres bl.a. av Sofia Waara, som er design- og kunstlærer og praktiserende kunstner med base i Rovaniemi, Finland.