Hinsides det binære, en skeiv vandring i våre kategorier

    Til årets festival presenteres workshopen med den filosofiske overskriften «hinsides det binære, en skeiv vandring i våre kategorier». Formatet er den frie workshop der deltakerne gjennom diskusjon, dialog, vandring og interaksjoner med natur, seg selv og andre kan stille spørsmål ved hvordan vi selv forstår verden i binære systemer og hvilken begrensninger det leder til. Innhold og vinkling blir til i møte med deltakerne.

    Workshopen fasiliteres av Eiv Rindal, som i det daglige er aktivist i Trondheim. Der har hen greid å aktivere seg med en lang rekke ulike grupper, prosjekter og aktivisme. Hen har blant annet vært aktiv i Trondheim pride i mer enn 10 år, de to siste, frem til 2023, som leder. Hen var også med fra start da det skeive anarkistiske nettverket Skeivt Opprør så dagens lys i 2020. Ved siden av skeiv aktivisme er Eiv interessert i miljøkamp, frihet og ruspolitikk og hen er med på å holde liv i Ivar Matlaus Bokkafé på Svartlamon. I 2020 så undergrunnszinet Bråkmakern dagens lys i Trondheim der har hen bidratt sammen med en rekke andre aktivister. Hen bidro også til den uavhengige antologien Skeivt Opprør, vol. 1, 2, og 3. Hen har utdanning innen religion, statsvitenskap, økonomi og latin. I 2023 deltok hen med «skeive guder» i tillegg til en beretning fra terrorangrepene 22. juli og 25. juli.