Atmosphere

    Årets første workshop vi slipper er prosjektet Atmosphere!

    Atmosphere er Ole Johan Lillegård, som har vært del av Sprø Musikk-felleskapet i Arendal siden 1982 og frem til i dag. Han laget stykket for ca 7 år siden, og fremførte det på Sprø musikk festival i Arendal 2016 og 2019 under andre navn med forskjellige medmusikere. Hver gang det fremføres får musikkstykket en ny klang og en ny dimensjon, pga dets spesielle konsept. Mer konkret er stykket basert på improvisasjon sammen med medmusikere, laget med en drone/basslinje med bruk av delay som setter rammen/tempo. Musikkstilen er videre inspirert av spacerock/ psykedelia.

    Det vil først være en 45 min lang workshop, som er åpen for alle til å være med på. Musikere som er med får da anledning til å krydre stykket med improvisasjon og lydtepper. 

    Målet er en etterfølgende liten liveopptreden.