RÅK

    HAR DU RÅKET Å FÅ MED DEG TROMSØS KOSELIGSTE VISEBAND? 

    RÅKnroll, litt fiskeboll, huldrelokk og smått opprocka visepop! 

    RÅK er Tromsøs mest sjarmerende og uhøytidelige vise-/folkband, og igjen klare til å underholde publikum på Karlsøya! RÅK-familien består nå av enda et spennende element; Mats Musikk-i-mine-ører Andersson! I tillegg vil du møte møyene Jenny Dalvik & Elin Bockelie, Åsgeir den fagre og fjorårets velkomne tilskudd Felix fantegut. 

    RÅK er kjent for sine populære låter som «Huldra» og «Heile livet for dæ», og det er ingen tvil om at deres unike tolkning av «Kråkevisa» vil være et høydepunkt også i år.

    Vi gleder oss enormt til å oppleve RÅK på scenen igjen. Deres musikk, fremført med genuin lidenskap og energi, er garantert å gi et uforglemmelig innslag under festivalen. Vel møtt og fall ikke ned i råka – her skal det RÅKES! 🎶