DØMT

  DØMT er lyden og lukten av Oslo – trafikkstøy og asfalt, sirener og betong. Rotter som mesker seg med innbyggernes kebabrester i helgene, løskatter som har bosatt seg i de nattmørke gatenes avfall. Siden 2011 har DØMT pløyd igjennom det som kan krype og gå av både undergrunnssteder og etablerte rockeklubber, turné i Romania og England og festivalspilling både i Norge og på Wonkfest i London, Manchester Punk Festival og Rebellion i Blackpool.


  DØMT er anført av den snerrende vokalen til frontfigur og låtskriver Marit Brovig, godt backet opp av dommedagskoringen til bassist Johanna Nes. Sleng på de hissige riffene til Frank Will-Jam Kildal og tordentrommene til Sven O. Skulbørstad, så utgjør de til sammen et band som er ekstremt lette å skille ut fra mengden i norsk pønk.


  Bandet har utgitt tre album og noe så originalt som en julepønkskive, hvor både den nye skiva «Glasgow Grin» 2023 og «Blunt Force Trauma» fra 2016 har fått stående ovasjoner fra velrennomerte norske rockemagasiner som Scream og Norway Rock. Det nye albumet «Glasgow Grin» kom ut 19 mai 2023.

  På Karlsøya vil lyden av DØMT ljome gjennom sommernatta og sprenge høyttalerne før du vet ordet av det.


  Instagram: domtpunk
  Spotify: DØMT
  Booking: domtpunk@gmail.com

  YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=4_qgMs1rvS4&t=1s

  https://www.youtube.com/watch?v=S_52j6oV78I

  https://www.youtube.com/watch?v=ZzoOzkYZjbc&t=1s