Baghånd

  Bahånd

  Helt fra kongens by til Karlsøy i Troms kommer indierockerne i Baghånd. Med fengende gitarmelodier, skarpe tekster og energisk instrumentasjon leverer danskene en intens konsertopplevelse som oppmuntrer til fri utfoldelse. 

  Etter oppløsningen av vokalist Kristian Hyrlovs tidligere band, Efternøler, som blant annet åpnet Tinderbox Festival i 2018, satte han sammen bandet han alltid hadde drømt om. Et band som ikke følger hitformelen, men heller utforsker den unike energien i musikken når den fremføres live. Dette krever at alle medlemmer er 100 % til stede og tilknyttet formidlingen av låtene.

  Bagånd spiller indierock med arenastemning

  Med dette idealet ble Baghånd dannet, bestående av Mathias Bøgild på trommer, Søren Fjalland på bass, Simon Høj på gitar, Kristian Hyrlov på vokal, og William Steffensen på gitar og piano. Sammen tilfører de den danske rockescenen en skarphet og holdning som har vært savnet.

  Deres debutkonsert trakk 300 mennesker til Baghaven Refshaleøen i København og så langt har bandet gitt ut to singler, «Månedans» og «Et Råb Om Hjelp,» som begge har fått positive anmeldelser. Baghånd har store ambisjoner, er på vei til å innta scenen, og er klare til å gi en levende, energisk og spennende konsertopplevelse på Karlsøyfestivalen!

  Hør musikken her:

  https://open.spotify.com/artist/1OWrlRj5SawV2sMZPOGEuL?si=7ariwnYhTzWcx1nPCLjN xg

  Instagram: https://www.instagram.com/baghaand/?hl=da 

  Facebook: https://www.facebook.com/baghaand