MÍO

  MÍO Foto: Emil Vestre

  MÍO har etablert seg som et av undergrunnens mest uforglemmelige liveband. Med et eksplosivt show og en helt rå frontvokalist, har folkrock-gruppa imponert på scener over hele landet, inkludert festivaler som Midgardsblot og Telemarkfestivalen.

  Bandets debutalbum, «Ingen tid å miste», som kom sommeren 2023, ble hyllet av kritikere. Dagsavisens Mode Steinkjer beskrev musikken som «rastløs folkrock fra og for en kaotisk verden, med virtuose detaljer og en innfallsvinkel til råskapen i det musikalske forelegget som sprenger alle rammer!» Bandet har frisk en unik vri på folkrock, som de selv kaller «Folk ‘n’ Roll». 

  MÍO trekker rikelig inspirasjon fra norsk rock, punk og folkemusikk. Felespill med fuzz og trollbindende vokal smelter sammen med et arsenal av folkeinstrumenter, en jazzinspirert rytmeseksjon, melodisk bass og ekspressiv gitar. Hardtslående og dynamisk balansert skaper de en uovertruffen musikkopplevelse.

  MÍO sin musikalske verden og deres liveopptredener kan nesten kalles et «fenomen», og det har satt bandet på kartet som et av Norges mest spennende og lovende up-and-coming band. I år er de ute på veien igjen med ny musikk -og alle anbefales å bli med på eventyret!


  Musikk: https://shorturl.at/qS489

  Insta: https://www.instagram.com/miomusikk/

  Facebook: https://www.facebook.com/miomusikk

  Hjemmeside: https://www.miomusikk.com/


  Omtaler av albumet “Ingen tid å miste”: 

  “Villskapen og energien fanger helt klart blant andre Michael Krohns innflytelse på moderne norsk rock.”  –  Mode Steinkjer, Dagsavisen.

  “Folkemusikk og rock’n’roll i skjønn kombinasjon … Gi meg mer!”  – Harald Nordby, Universitas