Karlsøyfestivalen 2023

  Plakat for Karlsøyfestivalen 2023
  Utforming: Maria Strøm Astrup

  Festivalens tema

  Fred og Utopi

  Musikk

  Polardegos / Sliteneliten / Len Hansen / Gypsy Chicken / Dan Fägerquist / Fredsdepartementet / SpitzBergen Rezidents / Karlsøy Prestegaard / Klubb Ørnebror / Bens Bluesband / One Family / Ødemark / RÅK

  Seminar og workshop

  Fred og utopi / Freedom theater / Working for peace in Kurdish Iraq / Russian cultural resistance / Social movements towards utopia / Fortellinger om skeive guder / Fra 22. juli til 25. juni / Borgerlønn som utopisk praksis / Soppkurs og sanking i naturen / Aktivistverksted med Latin-Amerikagruppene / Politisk kamp i Brasil / Mat som utopisk praksis / Festivalkino

  Kunst og teater

  Urokråka Teaterkompani / “No techno no poetry” (Russland) / Freedom Theatre (Palestina) / Galleri Gàlsà: Karolina Monika Miszczuk / Samskapende kunst: Open Call / Åpningsforestilling for Karlsøy Yurta 2023  – libations of liberation med Maya Mi Samuelsen, Ingvild Austgulen, Biniam Abbai Gezai, Ahmed Tobasi, Loan TP Hoang / Fredstralla, Karina Sletten og Skråvvågutan

  Barn og ungdom

  Barne- og ungdomsmakt / Workshops med Loan TP Hoang, Biniam A Ghezai, Lintu Maria Sofia Og Jim Arne Robertsen / Barnemat med blant annet pizzaverksted / Pinne-workshop: Bli med og utforsk pinnenes verden!

  Matkultur

  Deltakermat. Info kommer

  Bilder fra 2023