RÅK

  RÅK

  RÅK, Tromsøs mest sjarmerende og uhøytidelige vise-/folkband, er igjen klare til å underholde publikum på Karlsøya! Med Jenny Dalvik i spissen, har RÅK gledet festivaldeltakere i mange år med deres engasjerende og hjertevarme opptredener.

  Dette trivelige bandet, som holder til i Tromsø by, består av en trio av talentfulle musikere. Bandet består av de to fagre møys; Jenny Dalvik & Elin Bockelie, og den barske og vene Åsgeir Johansen. 

  RÅK er kjent for sine populære låter som «Huldra» og «Heile livet for dæ», og det er ingen tvil om at deres unike tolkning av «Kråkevisa» vil være et høydepunkt også i år.

  Vi gleder oss enormt til å oppleve RÅK på scenen igjen. Deres musikk, fremført med genuin lidenskap og energi, er garantert å gi et uforglemmelig innslag under festivalen.

  https://www.facebook.com/raakband