Karlsøy Prestegaard

    Karlsøy Prestegaard er et ikonisk rockeband som hadde sitt utspring i Kunst- og Rockkollektivet Karlsøy Prestegård i 1980. Bandet oppsto på Karlsøya og er drevet frem av låtene til skalden Stein J. Ellysef Olsen.

    De har turnert i Sovjet/Russland, Finland, Danmark/Christiania og har spilt på utallige scener innenlands, inkludert noen av landets største festivaler. De siste årene har bandet sluppet flere singler med ny musikk og vi gleder oss til høre både nytt og gammelt materiale live fra Storscena på Karlsøyfestivalen!


    K.P.G. er kanskje landets lengstlevende og fremdeles pågående bandprosjekt, og vil også i fremtiden fortsette å reise rundt for å spre sine tekstmusikalske meldinger til folket. Musikken er inspirert av det eneste som var på planeten før havene, jordsmonnet, trærne, fuglene, dyrene og menneskene kom – nemlig ROCK. De henter også inspirasjon fra de eldste fjellene som oppsto, som de sier ligger i Finnmark og i området rundt Karlsøya.

    KPG på Karlsøyfestivalen
    K.P.G. på Karlsøyfestivalen under Alfred Eriksen-jubileet