Klubb Ørnebror på Karlsøyfestivalen

    Klubb Ørnebror

    DJ Ørnebror, også kjent som Øyvind Brungot Dahl, spiller musikk fra hele verden mens levende og organiske lys og bilder på veggene danser i takt med musikken. Ørnebror pleide opprinnelig å opptre på den beryktede puben Taxi Take Away i Oslo, men da puben ble stengt, begynte DJ Ørnebror å reise rundt og spille på ulike undergrunnssteder og skjulesteder i hovedstaden.

    Etter at dette irriterende viruset herjet i kulturlivet, har Ørnebror tenkt og jobbet med å skape en psykedelisk, eklektisk, organisk og fantastisk lysforestilling som danser i takt med musikken. Så her er det bare å ta på danseskoene og feste løst hår for dette kommer til å bli en svett kveld under midnattssolen.

    Det er ikke alt. I anledning Karlsøyfestivalen vil Klubb Ørnebror også arrangere en Djembe-duell senere på kvelden. Da gjelder det å spille i takt med Ørnebrors magiske musikk. Velkommen på Klubb!

    Stikkord: