Karlsøyfestivalen 2000

  Plakat - Karlsøyfestivalen 2000
  Utforming: Ukjent

  Kort om festivalen

  Karlsøyfestivalen 2000 gikk fra 4. til 6. august og var en vellykket begivenhet som tilbød et mangfoldig program for festivaldeltakerne. Fra musikk og seminarer til kunstutstillinger og aktiviteter for barn og ungdom, var det noe for enhver smak. Karlsøy Prestegaard, Semi Norvege, Tamba Kunda, Propeller People, Ali, Darius, Adam Nordin, Thomas Heinrich Smöckel, Ben, Jan-Arvid og El Torgo var blant artistene som bidro til festivalens musikalske underholdning.

  Utstillinger på Brygga ga publikum muligheten til å oppleve spennende kunstverk. Barn og ungdom kunne glede seg over aktiviteter som pølsesteiking, guidede turer og barneteater. Matkultur var også i fokus, med grilling på torget og salg av forskjellige varer. Karlsøyfestivalen 2000 var en feiring av kultur, musikk og fellesskap, som ga festivaldeltakerne minneverdige opplevelser og gode stunder sammen.

  Musikk

  Karlsøy Prestegaard / Semi Norvege / Tamba Kunda / Propeller People / Ali / Darius / Adam Nordin / Thomas Heinrich Smöckel / Ben / Jan-Arvid / El Torgo / Konsert i kirka / Overtonekonsert med Tor Gunnar / Gudstjeneste

  Seminar

  Kurs i Falun Gong / Introduksjonsmøte om sjamanisme / Arameisk fadervår Fadervår med Thomas Heinrich Schmöckel / Abwun-seminar: Det opprinnelige fadervår som mantrisk sang og sirkeldans / Festivaldager: Indisk mantra meditasjon / Kurs i overtonesang: Urgammel forløsende sangteknikk med Jan Arvid Johansen, «Ungdommens Hus»

  Kunst og dans

  Utstillinger på Brygga

  Barn og ungdom

  3 lavvoer med bål – pølsesteiking, marshmallows / Guidet tur på Natur og kulturstien / Oppsetting av svettekoie / Drømmefangere / Barneteateret / Ungdomsarrangement på Gammelskolen

  Matkultur

  Grilling på torget / Boder – salg av forskjellige varer

  Bilder fra 2000

  Foto: Ukjent?