Polardegos er tilbake på Karlsøy!

  POLARDEGOS

  Samplepunk-gjengen bestående av medlemmer fra band som Tungtvann, Biru Baby, böyen beng og Darkside of the Force kommer tilbake til Karlsøy! De gjorde sin aller første konsert hos oss, da i en redusert pandemisetting. 

  Siden da har de utvidet besetning, turnert landet rundt og sluppet albumet «Fortiden i våre hender», Ep-en «Lockdown» samt låter med Brutal Kuk og The Cut. Jørgen Nordeng har vært flere ganger på Karlsøy enn hos tannlegen, og spilte også inn deler av Joddski-avskjeden «Livet E for kort» i kirka her. 

  Sammen med den andre frontfiguren Hánná Rein lover han et energisk show. Polardegos spiller ikke punk på instrumenter (bare litt av og til), men baserer seg på samples fra gamle norske punkslagere, og kompenserer med scratching, dubbing og et skikkelig boyband-kor!

  I forbindelse med Karlsøyfestivalen slipper de utgivelsen «Jeg elsker fastlegen min», som i tillegg til tittelsporet inneholder «Æ trur ikke på gud æ trur på Youtube» og «Omvendt antirasisme». Det er Polardegos sin hardeste utgivelse til nå, og markerer første gang Henrik Seip, han som alltid knuser datamaskiner på scena, har hovedvokalen. Dette på tittelsporet, som er basert på en sann historie om psykiatri og feilmedisingering. 


  POLARDEGOS hånd i hånd

  Bilder av Nora Nystuen