Årets plakat er klar!

  Plakat for Karlsøyfestivalen 2023

  Illustrasjon og design av Maria Strøm Astrup.

  Tradisjonen tro er årets plakat nå klar og på vei ut til en vegg nær deg. Plakatmotivet reflekterer årets festivaltema, som i år er FRED og UTOPIA. Karlsøyfestivalen ønsker å være en møteplass for positive motkrefter fra hele verden og jobbe mot en bedre verden. Illustrasjonen på plakaten symboliserer Karlsøya som et fristed og en motkraft mot kommersialisering, grådighet og andre negative krefter i samfunnet.

  Hvis vi skal nevne tre ting som gjør Karlsøyfestivalen til en annerledes opplevelse, er kanskje vårt mantra «En festival med mening» det aller viktigste kompasset vi har å styre etter. Festivalen ønsker å skape positiv endring og gi besøkende nye perspektiver og tanker.

  Vi har også innsett at vi ikke bare er en musikkfestival, men et tverrkunstnerisk møte der dans, kunst, matkultur, politikk og aktiviteter for barn og unge er minst like viktig som musikken. De siste årene har vi også beveget oss bort fra festivalen som et produkt kunder kan kjøpe for penger. Alle er deltakere og festivalen blir til ved at alle som kommer til øya den første uken i august bidrar med det de vil og kan. På festivalen i 2022 førte denne organiseringen til hundrevis av smilende og en opplevelse for livet. 

  Hjertelig velkommen til Karlsøyfestivalen 2023!

  Her kan du melde deg på og kjøpe deltakerpass:
  https://www.karlsoyfestivalen.no/kjop-deltakerpass/

  Stikkord: