ØDEMARK

    Ødemark

    Ødemark er et hardtslående og atmosfærisk garasjerockband fra Tromsø. Bandets musikk er sterkt påvirket av ulike sjangre som post-punk, stoner/doom, indierock og jazz. De skiller seg ut ved å kombinere abstrakte gitarsteksturer med fengende bassriff og energisk, utflytende rytmer.

    Medlemmene i Ødemark har tidligere vært involvert i flere musikalske prosjekter, inkludert band som Jam Bank DK, Zezzoze og Reptile Master. Deres erfaring og musikalske bakgrunn har bidratt til å forme bandets unike lydbilde og styrket deres musikalske evner.

    Ødemark er kjent for å levere energiske og minneverdige opptredener på scenen. Deres karismatiske tilstedeværelse og sterke musikalitet fanger oppmerksomheten til publikum, og de skaper en engasjerende atmosfære som får folk til å bevege seg og la seg rive med.

    Så vær forberedt på å bli imponert av Ødemark – et band som bringer sammen ulike musikalske impulser og skaper en egen, hardtslående og atmosfærisk garasjerockopplevelse. De er klare til å innta Karlsøyfestivalen 2023 og gi publikum en minneverdig musikalsk opplevelse.