Bli med og meld deg på en gruppe!

  Deltakergrupper

  Karlsøyfestivalen går nå inn i sitt 24. år, og gjennom alle disse årene har vi lært at festivalen fungerer best som en dugnad der alle bidrar med sin tid og energi for å skape noe større sammen.

  Vi ønsker å viske ut grensene mellom artister, arrangører, publikum og frivillige, slik at alle blir deltakere. Alle betaler den samme prisen (600 kr) og hjelper hverandre med å skape Karlsøyfestivalen.

  Målet med denne organiseringen er blant annet å bevege oss bort fra ideen om at en festival er et produkt man kan kjøpe for penger man allerede har brukt tid på å tjene. Tid er en verdifull ressurs, og vi mener det er mer bærekraftig at festivaldeltakerne bidrar med sin tid i stedet for å betale med penger.

  Denne tilnærmingen skaper følelse av tilhørighet, frihet, mestring, ansvar, fellesskap, glede ved å skape, og ikke minst muligheten til å bli kjent med nye og spennende mennesker.

  Deltakerpasset koster 600 kr for voksne, og det inkluderer en enkel frokost og felles middag i løpet av festivaluken. I tillegg arrangeres det deltakerfest på lørdagen før festivalen, samt restefest på søndagen.

  Du kan registrere deg og kjøpe deltakerpasset på festivalens nettside. De 600 kronene går hovedsakelig til felles mat og utstyr.

  Du kan kjøpe deltakerpasset her: https://www.karlsoyfestivalen.no/kjop-deltakerpass/

  Velkommen til Karlsøyfestivalen 2023!