Karlsøyfestivalens magiske Årshjul!

    Når man arrangerer en festival, er det mange ting å huske på gjennom året. For å opprettholde oversikt og sikre en naturlig og effektiv arbeidsflyt, bestemte vi oss for å samle alt i et årshjul. Vi har en uunnværlig følgesvenn som holder alle tingene på rett spor og sørger for at alt går på skinner: Årshjulet.

    Når man arrangerer en festival, er det mange ting å huske på gjennom året. For å opprettholde oversikt og sikre en naturlig og effektiv arbeidsflyt, bestemte vi oss for å samle alt i et årshjul. Vi har en uunnværlig følgesvenn som holder alle tingene på rett spor og sørger for at alt går på skinner: Årshjulet.

    Bildet av Årshjulet maler seg foran deg som en leken sirkel, akkurat som et klassisk veggur, og det er symbolet på hele festivalens årsreise. Inne i hjulet spinner ulike sirkler rundt, hver enkelt av dem peker på hvem som bærer ansvaret for de spennende oppgavene i arbeidsgruppene. Dette er vår egen lille hemmelighet for å opprettholde den ultimate oversikten og skape en smidig flyt i arbeidet vårt.

    Årshjulet er som en uvurderlig skattkiste når det kommer til å oppdage sammenhenger og knytte forbindelser mellom de ulike gruppene. Det gir oss et fugleperspektiv over festivalens struktur og sørger for at alle hjulene spinner i perfekt harmoni.

    Det såkalte “Karlsøyåret” begynner i en myk og drømmende stil fra 1. september hvert år, der vi først langsomt og så raskere og raskere bygger opp spenningen til den ultimate høydepunktet: Karlsøyfestivalen! Denne fantastiske begivenheten slår ut i full blomst i begynnelsen av augustmåned. Det er da musikken fyller luften, latter runger, og festivalstemningen smelter sammen til en uimotståelig dans av lykke og glede på Karlsøy i Troms.