DAN FÄGERQUIST (SE)

  Dan Fägerquist

  Karlsøyfestivalen er særdeles begeistret for å kunne presentere den svenske visekunstneren Dan Fägerquist på vårt festivalprogram i år. Etter en syv års pause fra turnélivet, er Fägerquist tilbake på scenen igjen med sin egen musikk, men med en tone som minner om de virkelig store.

  Dan Fägerquist er en svensk visekunstner som har en lidenskap for å synge og formidle historier gjennom musikk. Med en stemme som kanaliserer følelser og et hjerte som banker for sosial rettferdighet, tar Fägerquist publikum med på en musikalsk reise som er både inderlig og engasjerende. Han er spesielt kjent for sine tolkninger av Vladimir Vysotskys sanger på svensk, men har også skrevet egne sanger som er like kraftfulle og gripende. Med en lang karriere bak seg og et stadig voksende publikum, er Dan Fägerquist en artist som man ikke vil gå glipp av på festivalen.

  «Fägerquist magisk fra første til siste akkord.» Shanson (RU)

  «Rå, naken, sårbar, sugende og sterk. Og moro.» Sundsvalls Tidning (SE)

  «Midt i tilværelsen. Desperat, engstelig og trist, men fremfor alt som en stor erklæring av kjærlighet til det ekte og plagede livet, til den skitne og nakne sannheten, til svakhet og mangler. « Hufvudstadsbladet (FIN)


  http://www.youtube.com/channel/UC_aVyjI_k021d7hfFX5eMAQ
  http://www.youtube.com/channel/UCRjj-vaG-GUXBBvKUEqMKHQ
  http://www.facebook.com/danfagerquist