Sjekk ut Karlsøyfestivalens viktigste arbeidsverktøy, Håndboka

  Karlsøtyfestivalens Håndbok v8.1

  Nå er det bare tre korte måneder igjen til vi samles i kreativt samspill på Karlsøy i Troms! 

  Festivalforeninga har våknet til live, programmet er på vei ut til folk og årets plakat er i ferd med å bli ferdigstilt. I år som i fjor organiseres festivalen som et spleiselag, der valutaen er tid, lyst, interesse og innsats. Belønningen kommer i form av mestring, sosialt samvær, tilhørighet, identitet og ikke minst mengder av feit kunst, musikk, mat og andre kulturuttrykk i verdens flotteste natur.

  Vi vil kickstarte festivalinnspurten ved å vise fram og dele vårt viktigste arbeidsverktøy for å realisere Karlsøyfestivalen – Håndboka vår! Den første versjonen av Håndboka (en slags Hakkespettbok) var et resultat av en flerårig prosess med å forstå hva vi egentlig holder på med hver sommer på Karlsøya. Vi har holdt på med festivalen i 24 år nå, og det var heller ikke stille på Karlsøya de 30 åra før festivalen startet opp så litt erfaring burde vi sitte igjen med. Med Håndboka klarte vi å strukturere opp ansvar og frihet på en oversiktlig måte, slik at vi faktisk fikk en felles forståelse av hvordan dette fungerer. Det hjalp!

  Nå er Håndboka i versjon 8 og den er et levende dokument som stadig oppdateres og endres. Vi har planer om å gi den ut i bokform for å dele våre erfaringer og arbeidsmetoder med resten av verden en gang i framtida. Les og lær til øyet blir vått – dette er 30 sider med konsentrert erfaring fra en undergrunnsfestival.

  Hold deg oppdatert på årets festival, deltakeropplegg og hva du kan være med på ved å besøke vår nettside www.karlsoyfestivalen.no. Du kan allerede nå kjøpe deltakerpass og registrere deg her: https://www.karlsoyfestivalen.no/kjop-deltakerpass/.

  Vi gleder oss til å se deg på Karlsøyfestivalen 2023!

  Her kan du laste ned Håndboka som PDF: https://www.karlsoyfestivalen.no/wp-content/uploads/2023/05/Handboka-for-Karlsoyfestivalen-v8.1.pdf

  Handboka-for-Karlsoyfestivalen-v8.1