Klistremerkekonkurranse!

  klistremerke med fredsdue

  Vi gjentar suksessen fra i fjor og gir bort 3 stk deltakerpass til det beste bidraget i årets klistremerkekonkurranse. Dette vil trykkes opp, deles ut og klistres der folk ferdes. 

  Du kan tegne, male, doodle, designe og skrive hva du vil. Du har altså helt frie tøyler, men datoen for festivalen (1. – 6. august 2023) og adressen til vår hjemmeside (www.karlsoyfestivalen.no) må være med med.

  Klistremerkene skal kunne trykkes og ses i 15×15 cm. Du må gjerne hente inspirasjon fra  årets festivaltema “Fred og Utopia”, men du er fri til å skape et uttrykk som er ditt eget. Alle deltakere får årets klistremerke når de henter årets håndlagde billettbrikke.

  Frist for innsending er 8. mai. Bidrag sendes til info@karlsoyfestivalen.no, i høy oppløsning som .png eller vektorformat.

  Slæpp fantasien fri og velkommen til Karlsøyfestivalen 2023!