Åpen invitasjon til å bidra med programinnhold

  Gypsy Chicken

  Karlsøyfestivalen ønsker å invitere deltakerne til å bidra med programinnslag. Så dersom du/dere har noe du brenner for, et verksted, slampoesi, foredrag, musikk, stedsbasert naturkunst eller noe annet du gjerne vil dele med så kan du svare på denne åpne invitasjonen.

  Vi ønsker da at du fyller inn skjema under der du beskriver:

  Hva du/dere vil bidra med

  En kortfattet beskrivelse av hva du ønsker å presentere. Gjerne med lenker til relevant materiale.

  Behov for teknisk tilrettelegging/infrastruktur

  Beskriv hva du trenger for å gjennomføre forslaget ditt. Dersom du vil presentere noe eller vise film trenger du kanskje projektor, lerret og lydanlegg, vil du opptre med forsterket musikk har du kanskje en teknisk rider, skal det være innendørs eller utendørs? Hvor mange deltakere er det. Er det behov for forberedelser, rigging eller opprydding.

  Økonomiske behov

  Denne invitasjonen inngår i festivalens programarbeid. Festivalen har et programbudsjett som vi ønsker å bruke til å lage et best mulig program. Noen kan kanskje bidra med program som en del av sin generelle deltakelse i programmet. For andre er det kanskje nødvendig med reisestøtte for å kunne bidra. Mens andre igjen kanskje er profesjonelle og avhengig av en inntekt for å kunne delta. Vi ønsker derfor at dere i søknaden beskriver det økonomiske behovet for at deltakelsen med programinnhold skal kunne realiseres. 

  Andre personlige behov eller ønsker

  Gjennom festivalen er det frokost og middag som fellesmåltider. I tillegg kan det være enkelt matsalg på kvelden og mellom måltidene, avhengig av kapasitet i kjøkkengruppa. Utenom dette forventes deltakerne å selv ta ansvar for egne måltider.

  Det er ikke hotell på Karlsøya. Det betyr at all overnatting er enten camping eller overnatting i private hjem. I tillegg har festivalen tilgang på noen campingvogner. Det kan også være mulig å sove i store felles lavvoer på eller nært festivalområdet eller å campe i nærheten av private boliger slik at man kan ha tilgang på innendørs toaletter og oppholdsrom. De fleste sover i telt og det er fri camping i utmarka.  

  Oppsummert er det lagt opp til at de fleste deltakerne skal være relativt selvdrevne når det gjelder oppholdet. Dersom du har spesielle behov eller ønsker er det fint om du tar med dette.

  Søknad må sendes senest 30 mars å bli tatt med i vurderingen.

  Søknadsskjemaet er nå stengt.