2 for 1 –  Kjøp et pass, gi ett i julegave!

    Tusen millioner hjerters takk for en unik og radikal opplevelse på Karlsøyfestivalen i sommer. Så mange smil og lykkelige mennesker har det ikke vært på Karlsøya siden midten av 70-tallet.

    Noe av det som fungerte aller best var at alle som deltok var med på opplegget, tok ansvar og organiserte ting sjøl. Vi har jobbet videre med konseptet og utvider fellesskapet til ny digital plattform (Loomio) der vi kan diskutere og avgjøre spørsmål angående festivalen i fellesskap. Følg med på nettet for nå tar vi enda et par sjumilssteg mot festivalens Nirvana. 

    I dag (fredag 16.12 – 12.00) åpner deltakerregistrering for Karlsøyfestivalen 2023. Med tanke på at det er trange tider for mange fram mot jul så dundrer vi til med et 2 for 1-tilbud, som gjelder fra i dag til og med 24.12. Da får du en ekstra billett på e-post. som du kan gi bort til noen du er glad i uten at det koster deg noe ekstra. 

    Ikke bare det. Karlsøyfestivalen har også en gave til alle deltakerne fra i fjor. Den kommer med den digitale nissen til jul.

    Her kan du velge gruppe og kjøpe deltakerpass