Line Sanne

  Line Sannes kunstneriske arbeider tar ofte utgangspunkt i stedsspesifikke fenomener, da hun er opptatt av å undersøke hvordan rommene, stedene og materialene påvirker hennes estetiske handlinger, både fysisk og psykisk.

  Sanne arbeider med relasjonelle prosjekter hvor andre menneskers handlinger danner en vesentlig del av det kunstneriske uttrykket. 

  De seneste årene har hun latt seg fascinere av Kjetil Røeds gransking av de elleve dydene og Friedrich Schillers teori om lekedriften.

  Temaer i hennes arbeider dreier seg hovedsakelig om oppmerksomhet, samarbeid og solidaritet, og med en eksperimentell tilnærming til naturmaterialer og -fenomener forsøker Sanne å utvide forståelsen av naturen, kulturen og de omgivelsene hun befinner seg i.

  Line Sanne (f.1980) bosatt på Tjøme, er utdannet Spatial designer/scenograf ved Central Saint Martins college of Arts and Design, London og har en Mastergrad i Faglitterær skriving.

  På årets festival ønsker vi å sette fokus på kunst i alle sine former. I vår gikk festivalen ut med en Open Call til kunstnere overalt der vi inviterte til å skape land art på Karlsøya under festivalen. Hver dag utover denne uka presenterer vi de utrolige prosjektene som ulike kunstnere skal realisere i løpet av de neste dagene.