Latinamerikagruppenes solidaritetsteppe

    Verkstedet ved lappeteppet vil være åpent hver dag fra klokken 14.00

    Lappeteppet er et kollektiv kunstpolitisk prosjekt under konstruksjon. Prosjektet startet som en kollektiv historiefortelling, og et kollektivt minne, for organisasjonen Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG). Første gang lappeteppet ble stilt ut var på Kunstnernes Hus vinteren 2020 i utstillingen Actions of Art & Solidarity. Siden har teppet bare fortsatt å vokse sammen med aktivister fra Norge, Sápmi og Midt-ØSten. Teppet har reist både til Repparfjorden, Svartlamoen og til galleriet Kunstplass i Oslo. Nå reiser lappeteppet nordover og til Karlsøyafestivalen! På festivalen vil solidaritetsteppet være åsted for et verksted, hvor du kan drive med silketrykk, sy, eller bruke andre materialer. Du kan lage noe til teppet, du kan lage trykk på egen t-skjorte, eller et banner til neste demo – eller begynne et helt nytt prosjekt. Vi har en del utstyr, men oppfordrer alle til å ta med materialer som kan gjenbrukes – og som kanskje har en betydning fra før av? Mer om lappeteppet her: https://www.solidaritetsteppet.no