Jessica Kiil

  Mama Afrika Jessica Kiil kommer til Karlsøyfestivalen med en eksotisk og dansbar performance og med seg har hun DJ Sprængt Torsk (også kjent som Hælgar i A.S.R.) på fete beats og pirrende rytmer. På lørdagen leser hun for barna fra sin barnebok om prinsessa fra Kongo. Så dette blir dette helt supert for både store og små.


  Det blir aldri kjedelig når Jessica er på besøk

  Jessica Mushosi Kiil

  Jessica Mushosi Kiil er en norsk artist og musiker av kongolesisk opprinnelse. Hun ble født i Bukavu i Den demokratiske republikken Kongo i 1973. Mellom 1980 og 1990 gjorde hun sine primær- og humanitære studier i DRC og tok deretter sine universitetsstudier og spesialiseringer som kosmetolog, samt barne- og ungdomsarbeid i Norge mellom 1997 og 2022.

  Jessica synger, spiller og produserer musikk og bøker på Jeki Music og Jeki Forlag.

  www.jekimusic.com

  www.jekiforlag.com

  www.perlenoire.no