Barneprogrammet!

  Barn på Lavvo

  Barneprogrammet går fra mandag 1. august til lørdag 6. august, med workshops og forestillinger og mye gøy!

  Vi prøver oss på en annen type festival i år, der alle er deltakere, ingen er frivillige, artister eller arrangører – alle deltar på lik linje. 

  Dette gjelder også barna. Barn opp til 18 år er gratis, mens alle voksne må betale 500 kr for å være med på spleiselaget. Da får alle gratis måltider og et gøy program som vi alle skaper sammen. 

  Banner i sol

  Brynjar, Jim Arne og CROTONICX vil holde workshops som vil lede og inspirere oss gjennom uka.

  Det vi driver med på workshopene i uka vil resultere i en Eventyrsti på lørdag, der vi vil vise frem det vi har skapt til alle som kommer på festivalen.

  Det blir tre ulike workshops med ulike fokus. Den ene handler om musikk og vil ledes av Brynjar som er musikklærer. Den andre blir leda av Jim Arne som er tømrer. Da vil vi se på hva vi kan bygge, lage og være kreativ med av tre og materialer.

  Den tredje workshopen er med CROTONICX. Da blir det sirkus workshop med Aman og Renu fra Katmandu som driver med akrobatikk og parakro, samt performance workshop med Loan fra Svartlamon som har fokus på lyd, rytmer, stemme og bevegelse.

  Hver dag er det felles frokost/lunsj, en enkel middag, og i tillegg vil vi lage et gratis varmt måltid sammen med barna i Storlavvoen eller ute på tur.

  Innimellom vil det være ekspedisjonsturer i naturen rundt om på øya.

  Skilt