Love Hurts

  love hurts

  Håvve Fjell har gjennom sitt virke i performance-gruppa Pain Solution blitt berykta og bejubla i hele verden for sin grensesprengende scenekunst, men i Love Hurts står han igjen dønn aleine, uten flammer, kjettinger og spikermatter. Stykket er tidligere vist på hjemmebane i Gamlebyen i Oslo, og på teaterfestivalen i Stamsund til jubel og tårer, og Karlsøyfestivalen er særs stolte av at det også innvier den speller nye scenen Vettestad.

  Love Hurts

  Av og med Håvve Fjell

  En sliten og utbrent Fakir, som har pensjonert seg fra sideshowet og parkert spikersenga, trer ut av sitt trygge element. Fysisk smertemestring var hans styrke og karriere i mange år, men i møtet med kjærlighetssorg og depresjon var han maktesløs. Vil han kunne mestre sin mentale smerte ved å iscenesette den?

  En fortelling om tapt kjærlighet, om ensomhet og selvmedisinering. Refleksjoner fra en mann som mista seg selv i depresjon og lot seg forfalle; som drev sitt forfall mot avgrunnen med åpne øyne. Tro og håp forvitret i takt med avtagende tiltakslyst, mangelen på inspirasjon preget arbeidet, adferden og helsa. Perspektivet på livet mørknet for hver tørn i en nedad stigende spiral, nær sagt alt mista mening.

  Først når mørket på bånn frista med døden våknet en spire i ham; en idé om å iscenesette sitt miserable selv og rette følgespotten innover for å belyse den mentale lidelsen. En plan for å helbrede seg selv gjennom en kunstnerisk prosess og blottlegge seg for verden som svak og sårbar.

  Medvirkende

  Håvve Fjell –Tekst, konsept og protagonist
  Kai Luni Fjell –Komponist og AV design og teknikk
  Kim Luni Fjell -Video, Scenografi, grafisk design og ’Skyggen’
  Tormod Carlsen -Dramaturg og regi
  Tormod Fuglestad -Produsent
  Helene Fjell -Foto