Anti Social Rejects

  Anti social Rejects - Foto: Rayner Johansen

  Anti Social Rejects «ASR». er et nordnorsk hardcore/punk band som gjesta Karlsøyfestivalen tilbake i 2012. Bandet består av medlemmer fra Disårder, men med Myre-væringen Hælgar Torgvar / Han Tykje / DJ Sprængt Torsk på vokal. 

  Navnet har de hentet fra Disorder-låta «Anti social reject», en kampsang for de utstøtte og tilsidesatte som nekter å gi opp sin kamp for en bedre framtid. Hva passer vel bedre på Karlsøyfestivalen enn ærlig punkrock rett fra levra og inn i kvitauget.

  A.S.R. leverer rå kampsanger i old school punk/hardcore-stil. Konfronterende, rebelsk og fiendtlig overfor øvrigheten. Låtene er fulle av engasjement med energisk nærvær. Vokalen er direkte og in-your-face. Tight, men samtidig bråkete og intenst og med en sitrende mellommenneskelig energi. Det kan handle om rusreformer, hatkriminalitet, forbrukersamfunnet, oljenæringa eller å være sin egen (u)lykkesmed.

  – Æ lika å riv kjæft! Da jeg begynte å synge i ASR hadde jeg null peiling på hva jeg skulle synge om, så jeg sang litt om sosial angst, heimert og okkupasjon. Det måtte nesten gjøres på norsk.

  – Hælgar Torgvær, Vokalist