Miljø- og renholdsgruppa

    Miljø og renholdsgruppa skal lage god tilrettelegging så vi alle kan være mest mulig miljøvennlig. Det betyr å lage skilter for hvordan sortere søpla vår, hjelpe folk å sortere, samt plukke søppel på festivalområdet og i marka. I tillegg må noen vaske inne på festivalhuset.

    Vi ønsker egentlig at festivalen skal være mest mulig DIY (gjør det sjøl) noe som vil si at det beste er at absolutt alle på festivalen hjelper til med å ta vare på miljøet. Så om du har noen ideer om hvordan vi får alle til å bære den fulle søppelsekken til søppelteltet, eller plukke opp søpla når de ser det – så del gjerne. I tillegg er alle andre ideer om hvordan vi kan bli mer miljøvennlig, veldig velkommen.

    Har du ideer om hvordan vi kan tilrettelegge for at flest mulig er mest mulig miljøvennlig? Da blir vi glad for om du melder deg på denne gruppa.

    Her kan du kjøpe deltakerpass og registrere deg