Markedsføring og informasjon

  Nils filmer på ferga

  Bli med i markedsføring og informasjonsgruppa!

  Vår rolle er å samle inn og spre informasjon om alt som skjer på festivalen. Fra tirsdag 2. august er det som regel program fra tidlig på formiddagen til langt på kveld. Da er det viktig at folk får riktig informasjon til riktig tid.

  Dette løser vi med å legge ut alt på nettsida i tillegg til å printe ut, laminere og henge opp dagens program rundt omkring på festivalplassen og øya ellers. I år lurer vi også på å bruke gamle TVer til å vise digitale infoplakater 😮 

  Gruppa vår holder inne på det gamle bilioteket på festivalhuset som også er redaksjonslokalet til festivalavisa. Der samles vi til redaksjonsmøte hver dag 13.00. På “Geitehælvete”-rommet er det som regel veldig god stemning og høy fare for at man ender på forsida i morgendagens avis. 

  Karlsøya TV

  Det er vi som er festivalens øyne og ører, så det er supert hvis du tar med eget kamera (smarttelefon) og kanskje datamaskin til skriving og redigering. I år planlegger vi også å sende 1 time Karlsøya TV på nettet fra 17-18.00 hver dag. Sendingene skal ikke gå live og vi kan fylle de med hva vi vil.

  For eksempel bildekaruseller med musikk, intervjuer med deltakere og lokale, sketsjer, jingler, mashups, filmer, konserter eller litt av de, kunst, dans, turer, timelapser og generelt god stemning. 

  medieøyvind
  Markedsføringsansvarlig Øyvind fikser teknikken

  Her kan du kjøpe deltakerpass og registrere deg: