Markedsføring- og dokumentasjonsgruppa

    På festivalen så er vår oppgave å dokumentere alt som skjer med bilder og video. Vi lager en plan sammen for hvem som dekker hva på daglige “redaksjonsmøter” etter frokosten. Så kan man komme innom og dumpe fra kamera eller mobil i løpet av dagen. 

    De beste bildene viser vi fram i dagens galleri på nettet. Video av alt som skjer skal bli til en film om årets festival som redigeres i etterkant. Ta med kamera (mobil er fint) med overgang og powerbank hvis du har. Vi koordinerer gruppa i en egen Facebook-gruppe der vi kan dele ting og hjelpe hverandre. 

    Hvis du liker å filme og ta bilder så kan denne gruppa være midt i blinken for deg.

    I forkant av festivalen jobber denne gruppa med å markedsføre og invitere inn til festivalen med plakater, klistremerker, stunts, pressesaker, sosiale medier og andre arenaer som er relevante. Markedsføringen starter gjerne på høsten / vinteren året før festivalen og varer til festivalen er i gang.

    Her kan du kjøpe deltakerpass og registrere deg