DANIELS FIRO

    Bandet begynte med å spille afrobeat, de fikk det ikke til, men fortsetter å spille likevel. Daniels Firo ble dannet ganske på sparket i Trondheim for bare to uker siden. I løpet av den korte tiden har de knapt rukket å øve eller spille musikk. De har heller ikke spilt inn musikkvideo eller rukket å bli kjent eller oppdaget, men de tar ting som de kommer. Med andre ord er det duket for en aldri så liten verdenspremiere når bandet nå skal opptre live for første gang på den digitale Karlsøy-festivalen!

    Denne gjengen unndrar seg ethvert forsøk på båssetting eller sjangerbestemmelser. Selv liker de å tro at de har minst én dansbar låt, men danser ingen til den blir bassisten snurt, gitaristen vonbroten og trommisen en tanke skuffet. Synthisten derimot gir faen så lenge han får stå på en scene.

    Medlemene i Daniels Firo har tidligere spilt i lag i legendariske Gautomatikk Band, men er også kjent fra en rekke andre band fra Trondheims undergrunnsscene.

    Daniels Firo spiller live fra Svartlamon lørdag 8. august.