«S.O.S FREEDOM FUTURE» av CROTONICX vs SKOGENS ROP

  svartlamon karlsøya

  I forbindelse med den globale og digitale Karlsøyfestivalen som markeres på Svartlamon er vi stolte av å presentere en ny, visuell og fysisk hardtslående film om åndelig motkraft og OPPRØR!

  S.O.S FREEDOM FUTURE er en performancekonsert i filmformat, og et samarbeid mellom CROTONICX og Skogens Rop. Med universelle uttrykk for frihet, fellesskap og forbindelse manes det frem et totalopprør mot politisk overmakt, kapitalistisk kontroll og elitistisk herredømme!


  Når mange samles om det som betyr aller mest – vil universet lytte.


  CROTONICX er et prosjektbasert kunstnerfellesskap som siden 2001 har initiert sjangeroverskridende prosjekter og produksjoner i samarbeid med performanceartister, scenekunstnere, musikere og aktivister fra hele verden på kryss og tvers av kunstnerisk disiplin, bakgrunn og tilhørighet. Med dans og bevegelse i skjæringspunktet mellom scenekunst og seremoni, politikk og poesi, forestilling og virkelighet utforskes grenseforskyvende tilstander i en stadig foranderlig verden ingen fullstendig kan forklare, forstå eller fornekte.


  Lenge Leve De Evige Mysterier!


  CROTONICX Manifesto : «Human Right! Resistance! Riot and Revolt! Dance is Soul Revolution. When breath.. body and brain become ONE revolution will happen. And it will happen when dance and movement is personal, personal is political, political is a path.
  A Path to The Unified Field of Freedom.»

  Medskapende utøvere :
  Ingvill Rose Sallaup – Nysirkusartist
  Martin H Sundby – Parkourkunstner
  Loan TP Hoang – Dansekunstner

  https://vimeo.com/user27163575


  Skogens Rop

  Skogens Rop er et trondheimsbasert trubadurfelleskap som setter musikk til den storhet som er for stor til å tenkes. Skogens Rop er såleis lyden av byens metafysikk, plasten i albatrossens mage, trehogstmaskinene, og Hiroshimas tårer.

  Men Skogens Rop er også lyden av vinden gjennom trærne, Frøyas saboterte gravemaskiner, åpne bur, og nestekjærlighet. Vi spiller opp til dans på Karlsøyfestivalen med et enormt primalt rop om at folk må slutte å oppføre seg, og begynne å opprøre seg!

  Musikere :
  Alexander Berntsen – Gitar / Vokal
  Vegard Bilsbak – Trompet
  Henrik Fischbeck – Trommer

  https://skogens-rop.no/


  CROTONICX Crew :
  Lyd : Leik Finne / Bendik Nygård
  Lys : Svein Inge Neergård
  Film : Frode Dreier
  Foto : Linh TM Hoang

  Stor Takk til Verkstedhallen på Svartlamon!
  Dette prosjektet er støttet av Karlsøyfestivalen og Trondheim Kommune.