MVNISK

    mvnisk

    Hip hop-kollektivet MVNISK har gjesta pubben på Karlsøya til stor begeistring en rekke ganger de siste årene. De seks rapperne har også holdt hoff på Lillescena i fjor og året før. Allerede i mars kom meldinga om at de skulle bli med på Karlsøyfestivalen 2020 uansett og spilte inn et forrykende livesett på pubben den påfølgende helga. Konserten sendes på Karlsøyfestivalen Digital tirsdag 4. august klokka 21.00.

    MVNISK – et hiphop-kollektiv bestående av seks elegante karer fra Tromsø som har jobbet lenge i skyggen, men endelig har tatt steget ut i lyset. Gutta lager alt fra høyttalersprengende trap-inspirerte bangers til dystre og svært personlige låter. De har alle seks sin særegne stil, men slenger man hele gjengen i en heksegryte så ender man opp med noe helt unikt. Da ender man opp med MVNISK.

    MVNISK – Av avisa iTromsø omtalt som «Tromsøs første hip hop-kollektiv» er MVNISK et nytt og friskt pust i den nordnorske rap og hiphop-scenen som til nå har hatt samarbeid med artister som Foad Noor og K A R L, i tillegg til å ha varmet opp for OnklP. MVNISK har til nå sluppet 3 singler og 1 EP, og låta «Æ vikke henge med folk» gikk rett inn på flere av Spotify sine offisielle spillelister og ble av 730.no kalt for «Ukas mest woke norske låt» når den kom ut.