Dromedar

  Dromedar

  Dromedar spiller opp til magi og dans med konserten Human Condition på Karlsøyfestivalen (fra Blitz). Bandet spiller en helt særegen og ”speisa” variant av elektronika, postpunk og bortførende dansemusikk. Med røtter i performancekunst og do-it-yourself musikkproduksjon er konsertene et hypnotiserende og hardtslående kunstshow.

  Human Condition er Dromedars kommende album og slippes høsten 2020. Trioen har vært synlige på undergrunn og kunstscenen, og fremført konserter på diverse kontinenter, Museet for Samtidskunst, CODA International Dance Festival, Bucharest Bienniale, klubber i inn-og utland, Brucstock festival i Spania og politiske demonstrasjoner.

  Dromedar består av:
  Annette Stav (vokal, synth, piano, trekkspill, tekst)
  Tommi Damstuen (trommer, perkusjon)
  Tobias Eide (synther, lydteknikk, produsent)

  Your House (del av kommende plate Human Condition)

  Dada Finale (2019, også del av albumet Human Condition)