Kunstkonseptet Støy!

  Å søke ly

  Fra utstillingen: Å søke ly (2019)

  Det blir ikke Karlsøyfestival uten et nyskapende og lekent kunstprogram. På årets digitale festival kjører vi på med galleriåpning med årets festivalkunstner (mer info kommer), performance, land art, raw art, art walk og nytt av året: Barnas kunstutstilling!

  Kunstprogrammet fokuserer på årets tema som er OPPRØR! der sentrale stikkord blir eiendomsrett og direktedemokrati i en lokal så vel som global målestokk. Sendinga på torsdag 6. august vil fokusere på kunst med mening.

  Kunstkonseptet Støy! jobber med land art bredt definert og består av elleve kunstnere fra Norge, Sverige, Finland og Frankrike. Til felles har vi en stor kjærlighet for Karlsøya. En rekke videobidrag med prosessdokumentasjon, selvstendige kunstfilmer og stuntfilming av prosjekter som starter i år er noe av det man kan få med seg i årets kunstprogram.  

  Arbeidene undersøker mulighetene for kunst i det offentlige rom der arbeidene peker mot fortid og fremtid inspirert av Karlsøya, feminisme, økologi, historie og kulturutveksling.  I år starter vi så smått med prosjektet Reclaim der eiendomsrett og direkte demokrati er to stikkord.

  Fra utstillingen «The Pink» (2018)

  Foto: Anita Hillestad