Skada Vara

    Skada Vara live

    Tromsøbaserte Skada Vara er en åpenbaring av norskspråklig, punka og reggaeinspisert ska inspirert av den britiske skabølgen på slutten av 70-tallet og starten av 80-tallet.  Bandet er kjent for sin energiske og svært dansbare musikk, konserter med fullt trøkk og upåklagelig god stemning. Med sine åtte fargerike medlemmer demonstrerer bandet hvordan jamaikanske tradisjoner kan overføres til ramsalt poesi og hardtslående rytmer som kan få selv den mest fastfrossede til å røre på skanken. Budskapet om samhold, omtanke og livsglede i en verden hvor vi alle er skada vara gjennomsyrer et poetisk skeivt blikk: Livet er hardt men å, så herlig!

    Skada Vara starta opp i 2009 og har levert et forrykende punka reggae- og skaparty på Karlsøyfestivalen en rekke ganger siden. Lørdag 8. august spiller de live i Tromsø og konserten sendes i alle kanaler på internett og hvis du er i byen så har du mulighet å kjøpe en av få eksklusive inngangsbilletter.

    Skada Vara