KARLSØYA E MIN PLASS, IKKE KAPITALISTAN SIN DASS!

    Maya Mi Samuelsen

    Av: Maya Mi Samuelsen (Karlsøya)

    Maya Mi er født og oppvokst på Karlsøy i Troms. Hun har danset i fjærsteinan siden før hun kunne gå, både på Karlsøya og i Tromsø. Hun er utdannet ved Skolen for Samtidsdans i Oslo. Maya Mi jobber som dansekunstner med hovedbase på Karlsøy i Troms. Du finner huset hennes (som også kalles Villa Villakulla) på høyere side vei ut mot Korsneset. I havet utenfor huset blei det i 2015 besluttet å opprette et åpent oppdrettsanlegg som raserer miljøet både over og under havoverflata. 

    Det tok ikke lang tid før Maya Mi kom med sitt: OPPRØR MOT OPPDRITT!, noe de som var på festivalen i fjor fikk oppleve i fjæra nedenfor Villa Villakulla. I år er det en ny forstilling på programmet: KARLSØYA E MIN PLASS, IKKE KAPITALISTAN SIN DASS! Redaksjonen gleder seg stort til å overvære årets hardtslående danseaksjon med Maya Mi Samuelsen!

    Fotograf artikkelbilde: Eivind Hansen