ONE Family (Karlsøya)

    Ungdommen som har vokst opp Karlsøy i Troms er ikke som alle andre ungdommer her til lands. Inspirasjonen til ONE Family kommer fra alle de sprø folka fra hele verden som har besøkt Karlsøya de siste 50 åra. Da er det er kanskje ikke så rart at dreadlocksa strekker seg helt ned til bakken, kjortlene vide som om vi skulle vært Marrakesh på 70-tallet og ikke i Nord-Troms på 70 grader nord og musikken er like utspeisa som The Beatles på syretripp, sittende på en fjelltopp, viftende med tærne i Kashmir. 

    ONE Family blei offisielt stifta i 2004 og de har tradisjonelt åpna Karlsøyfestivalen siden 2005. Karlsøyfestivalen 2020 er intent unntak fra tradisjonen. One Family åpner festivalhelga fredag 7. august live fra Karlsøya. Så her er det bare å sette seg til i sofaen, lene seg tilbake, jekke en kald Mack sommerøl og la tankene flyte til den smellvakre øya Karlsøy i Troms. 

    Slik beskriver bandet musikken sin:
    Ungdommen fra Karlsøya møttes ofte for å «jamme» å levde under en musikalsk filosofi om at musikk ligger i lufta og at mennesker er antenner som kan plukke opp musikken som er i lufta å formidle den gjennom å gå i en musikalsk transe. ONE Family er stolt av å ha åpnet Karlsøyfestivalen siden 2005. Bandet snekrer som regel sammen en gjeng dager før festivalen å tar med festivalmusikere for å lage musikk som er rykende fersk rett ifra øvingslokalet til scenen. ONE family har hatt gjestemusikere som: Ronny Dread, Adam Nordin, Kristin Vollset, Andreas Tempel, Joakim Aronsen, Piera Jovna Somby, Øystein Bolstad, Øyvind Øivindsen Og mange flere. ONE Family gleder seg til atter en gang åpne den fantastiske Karlsøyfestivalen 2020.

    One love, ONE Family